Muutaman viikon tauon jälkeen päästiin taas hakuilemaan. Koska treeneissä oli mukana pelastuspuolelle suuntautuvia koiria, niin tällä kertaa aluetta ei tallattu lainkaan. Meitä vähän jännitti miten meidän nuijat asiaan suhtautuu; aivan turhaan.

Inca vetäisi tällä kertaa kierrokset kattoon heti kun pääsi autosta ulos. Koska aluetta ei ollut tallattu, niin katsottiin parhaaksi tehdä tytsylle haamuja. Haamuissa on vaan se paha puoli, että Incan hetsaa maalimiehestä itsensä ihan pihalle. Miran neuvo kääntää koira pois päin maalimiehestä osoittautui todella hyväksi: kun tytsy ei saa tuijottaa maalimiehen perään, niin se rauhoittuu ja homma hoituu paljon paremmin. Incalla sujuu etsintä sen verran hyvin, että pitää ruveta treenaamaan ilmaisua. Kotona siis vaan rullaa kehiin.

Saskan kanssa tehtiin ekaa kertaa niin, että ohjaaja juoksi piilolle Saskan haukkuessa. Ohjaajan paikalletulo ei tunnu kovinkaan paljon häiritsevän, mutta Saskalla ei vielä ole tarpeeksi "haukkukestävyyttä". Pitää siis treenata haukkumista. Kaiken kaikkiaan Saskalla oli neljä valmista maalimiestä. Aivan selkeästi ollaan tehty aikaisemmin virhe kun ollaan tahkottu Saskan kanssa vain kolmea maalimiestä; koira on kolmannen jälkeen sitä mieltä että hommat loppu nyt.  Eikä se ilmaisukaan kovin varmaa ole, koska välillä Saska jättää maalimiehen löydön jälkeen, käy vähän merkkailemassa ja palaa vasta sitten ilmaisemaan maalimiehen. Eli puuhasteltavaa riittää.

Sinänsä oli hyvät treenit, että hakualueella käväisi treenien aikana yksi koiravaljakko, kaksi maastopyöräilijää sekä pari kolme koiran ulkoiluttajaa eli häiriötekijöistä ei ollut pulaa... Oli mielenkiintoista havaita, että koirat eivät olleet häiriöistä millänsäkään. Eli enemmän ne taitavat ohjaajia haitata : )