Tällä kertaa hakuiltiin todella runsaslumisessa paikassa. Treenit kävivät hikijumpasta sekä koirille että maalimiehille ; )

Inca otettiin taas ennen Saskaa. Tällä kertaa koira käännettiin pois päin haamuista ja vaikutus on ihan käsittämätön! Nyt koira keskittyy kunnolla ja tulos on sen mukaista. Koska pistoihin halutaan edelleen pituutta, niin Incalle tehtiin seuraavanlainen rata: 1.haamu, 2.haamu, 3.valmis ja 4.haamu. Inca nosti valmiin maalimiehen todella hienosti. Aikaisemmin seurattiin osaavamman koiran tekemistä ja oli kiva nähdä että Inca sai vainun samassa paikasta olleesta maalimiehestä samalla tekniikalla kuin osaavampi koira. Hieno likka! Jos Saskalla työmotivaatio loppuu kolmannen jälkeen, niin Incalla tuntuu päinvastoin olevan vaikeuksia ymmärtää milloin työnteko loppuu. Täytynee ottaa treenien loppuun joko Lelu tai Mahtava Loppupalkka, josta Inca oppii tunnistamaan treenien loppumisen. Ja ilman muuta pitää kasvattaa pistojen lukumäärää kun tytöllä intoa tuntuu riittävän.  Ollaan aloitettu rullan treenaaminen kotona ja yllättävää kyllä Inca tuo rullan aika hyvin perille. Onneksi tytsy on niin ahne kuin on. Kiitokset muuten Katille rullaopetukseen liittyvistä neuvoista!

Saskalla oli jälleen neljä valmista. Tällä kertaa oli myös yksi todella lyhyt pisto mukana sarjassa. Lyhyesti tuloksesta: eka maalimies löytyi hyvin, mutta haukku ei oikein irronnut; toinen maalimies oli tosi lähellä keskilinjaa ja Saska löysi vasta toisella lähetyksellä, lisäksi Saska meni haukkumaan turhan lähelle maalimiestä (käytännössä menee syliin makaamaan ja haukkuu siitä); kolmas maalimies löytyi ok ja haukku ok; kolmannen jälkeen Saska luuli taas että hommat on ohi; viimeinen maalimies löytyi hyvin ja tällä kertaa lähti oikein hieno sarja haukkuakin.

Lisäksi ollaan molempien koirien kanssa ruvettu kiinnittämään enemmän huomiota hallintaan. Aikaisemmin koirat on pidetty hihnassa, mutta nyt ollaan otettu tavoitteeksi että koirien on pysyttävä hanskassa ilman hihnaakin. Jaa-a, tästä tulee varmasti hauskaa... Ja arvatkaa vaan ollaanko treenattu tottista yhtään? Juu ei.